Tijd voor verandering in je leven?

Your Calling


Het woord Coaching betekent in de letterlijke zin: Iemand van de ene plaats naar de andere vervoeren.
Counselling is een laagdrempelige vorm van emotionele hulpverlening.
Het doel is helpen bij het hanteren van problemen en/of het ontdekken en ontwikkelen van ongebruikte mogelijkheden en talenten.

Je kunt bij mij terecht om onder andere innerlijk inzicht te verkrijgen, verloren balans terug te nemen, maar ook met je pijn, verdriet of angst. 
Bij pijn,verdriet of angst wil ik wat uitleg bij plaatsen.
Mijn sessies zijn niet bedoeld om oude of nieuwe wonden open te leggen,  mijn sessies zijn gericht op vooruitgang. Het is alom bekend dat je van wonden af moet blijven anders helen ze slecht en soms zelfs helemaal niet. Lots vrouw die omkeek! Doe dat niet! Lukas 17:32

Vaak de reden ook dat mensen blijven pulken aan hun wonden, en daarmee bedoel ik niet fysiek, maar mentaal en emotioneel en er maar geen einde lijkt te komen aan wat je beleefd.
Om deze wond te genezen moet je er juist vanaf blijven.
Mijn sessies zijn dan ook niet gericht om langdurig een beerput te openen maar om er even naar te kijken om je vooruitgang te waarborgen.
Je wond heelt dan zelfs sneller dan dat je maar blijft pulken aan wat geweest is.

Het her ontdekken van wie je werkelijk bent, wat je beweegt en hoe weer in je kracht te komen.
En je innerlijke geluk weer kan vinden. Het leven is niet bedoeld om in zorg of angst te zitten.
Pak je situatie of probleem aan zodat je weer echt verder kunt.

Oplossen i.p.v laten voortduren. Wil je daar wat hulp bij gebruiken neem dan contact op.
De vrucht van de geest is, liefde, plezier, vrede, trouw, zachtheid, geduld, zelf beheersing. (Galaten 5. 22-23)  God wil niets liever dan je zien met liefde en vertrouwen.
Laat deze wereld je hart dan ook niet bitter maken, zoek hulp in Gods woord en als je wilt, help ik je met liefde hierbij. Samen kom jij er uit.