Ik ga je niet vragen wat er aan scheelt….maar ik vraag je wat is je overkomen?

Wat mag ik voor je betekenen?

Ik biedt meer dan een luisterend oor, ik praat met je, en samen gaan we aan het werk om je stress te verlagen, je gedachte helderder te krijgen, naar mogelijkheden zoeken die in deze nieuwe wereld passen en jouw leven weer verrijken.

Door connect te blijven voelen we ons gesterkt en mens.

Wat jou ook stress of spanningen geeft, wat je ook bezig houdt, waar je maar over piekert, ik luister maar vooral gaan we aan de slag om het op te lossen.

Mijn vakgebied is holistische coachen en ik werk met het human dessign software vanuit je geboorte getallen en tijdstip.
Om je goed van dienst te zijn is openheid een must.
Om je Human Design Methode te realiseren je geboortedatum, tijd en plaats noodzakelijk.
Het is een werkwijze van oude en moderne kennis en heeft bewezen een waardevol hulpmiddel te zijn. Het biedt eenvoudige maar effectieve hulpmiddelen om het leven te verbeteren.
Het is in wezen je eigen navigatietool.

Het je toe-eigenen van jouw nieuwe invalshoek is een avontuur.
Om uit je patronen te komen die je belemmeren is het van belang dat je echt open staat en er mee aan de slag wilt gaan.

Ben jij er klaar voor?

Intake is altijd gratis en duurt gemiddeld half tot heel uur. Na intake gaat ieder voor zich afvragen of het goed voelt om aan de slag te gaan. Als het voor beide een  JA is gaan we er voor. Mocht ik zeggen ik kan je niet helpen dan zal ik op verzoek wel een ander persoon of instantie aanwijzen. Informeer naar de mogelijkheden.

Klik voor coaching 2.0  hier

Maar zit jij al geruime tijd thuis of vast door bijvoorbeeld  vage klachten en/of sleep jij je s’morgens je bed uit. Zit je tegen een burn-out aan?
Vastgelopen , onverwerkte trauma’s, belemmerende, overtuigingen?. Wil je nu wel graag anders maar geen idee hoe?
Is een traject bij een officiële instelling of praktijkondersteuner toch wel een heel ding voor je?  Dan is Re-Zence echt iets voor jou.