Ontcijfer je missie en leef je zielsmissie

Heb je het gevoel dat je er meer is? dat je keer op keer weer afdwaalt van je innerlijke dromen en wensen? Grote kans dat je iedere keer niet doet waar voor je hier bent en afgeleid wordt van je pad. Download hier één verkort voorbeeld hoe een document van een missie getal er uit ziet.

In dit leven hebben we allemaal iets te doen. We hebben een zielsafspraak gemaakt.
Een vorm van contract getekend. Noem het God, Spirit, Universum, het maakt me niet uit hoe je dit noemt. Bij onze geboorte hebben we een bestemming en missie mee hebben gekregen.
En dat zijn we verloren door allerlei externe omstandigheden, zoals de systemen waarin we geboren worden,  het heilige moeten, ego’s, geld etc. Al deze zaken leiden ons af van onze koers. Inmiddels zijn we in deze tijd aangekomen en mag je juist weer op zoek naar jouw pad.
Jouw zielsmissie!

Je missie is de sleutel tot het begrijpen van je levensdoel, aangeboren neigingen en talenten, en de obstakels waarmee je te maken hebt. Het zijn de lessen die je moet leren, of onder de knie moet zien krijgen. Je missie getal komt uit je geboorte getallen en geeft de belangrijkste missie in het leven aan. Wat je hier komt doen is alleen nooit het makkelijkste om te doen!

Numerologie is een bewezen methode en een diepgaand hulpmiddel.