Ontcijfer je power

Het is tijd om je  oproep te beantwoorden


Kijk op webshop voor de pakket keuze.

Generatoren zijn het dominante type op de planeet met bijna 70% van de bevolking.
Ze zijn de drijvende levenskracht van de planeet. Hun strategie is om te reageren en door te reageren om tevredenheid te vinden en frustratie te vermijden. Ze hebben een open en omhullende uitstraling en moeten meer over zichzelf leren.

Projectoren maken ongeveer 20% van de bevolking uit. Hun strategie is om op de Uitnodiging te wachten om succes te vinden en bitterheid te vermijden.
Ze hebben een gefocuste en absorberende uitstraling, ze moeten de ander leren kennen en begrijpen.

Manifestors maken ongeveer negen procent van de bevolking uit. Hun strategie is om te informeren voordat ze handelen om vrede te vinden en woede te vermijden. Ze hebben een gesloten en afstotende uitstraling en zijn hier om hun impact op anderen te begrijpen.

Reflectoren zijn zonder definitie en maken iets meer dan één procent van de bevolking uit. Hun strategie is om een volledige maancyclus te wachten voordat ze beslissingen nemen om duidelijkheid te vinden, wat leidt tot een leven van meer verrassing en minder teleurstelling. Ze hebben een resistente en bemonsterende uitstraling en leren eerder reflecteren dan identificeren.

Ontdek hoe je de kwaliteit van je leven op een eenvoudige maar effectieve manier kunt verbeteren. Neem de juiste beslissingen die resulteren in verbeteringen
Zie de uitdagingen die deel uitmaken van het leven.
Je hebt het aangeboren vermogen die in lijn zijn met je authentieke aard en gebaseerd zijn op je persoonlijke autoriteit; deze kennis zal je in staat stellen om op jouw unieke manier een vervullend leven te leiden.

Je persoonlijke handleiding biedt een kaart van je unieke genetische ontwerp, met informatie over aspecten van jou. Uit de gegevens komt een "handleiding".
De gegevens decode ik als het ware en zet ze om in taal.  Dat wordt in een document gevoegd en vormt een samenvatting van die gegevens, als een profiel, de handleiding.

Het is een proces van ontwaken en tot je ware zelf komen.
Dat is niet zweverig als je begrijpt dat je niet toevallig hier bent.
Je hebt een power in je.  Maak je leven tot een geweldige reis!

Er word gewerkt o.a. met de software van Jovian. Zeer accuraat en van een hoog niveau