Wie ik ben?

maaike louwe

Heb vele transformatie processen doorlopen, daar komt in feite nooit een einde aan. Ieder proces brengt je naar het volgende proces. Alle gebeurtenissen die ik op dat moment liever niet wilde waren achteraf gezien een zegening. Het heeft me laten groeien, ontwikkelen en mijn ware zelf in de wereld doen ontmoeten.

Ik ben "wakker" zoals we het tegenwoordig zo mooi benoemen.
Ik heb ontzettend veel onderzoek gedaan en gedeeld. Ik onderwijs mezelf nog steeds met wat er gaande is of was.


Ik hou me intussen minder "bezig" met het verleden en veel meer met de toekomst, en de nieuwe wereld die voor ons ligt.  En de keuzes die we allemaal mogen maken, en wat wordt mijn bijdragen daarin.  De positieve energie, de betrokkenheid, liefde en healing.
Ieder mens wordt geboren met pakketjes van kracht en sterke punten om te groeien op zielsniveau. En ieder mens heeft een opdracht. Die opdracht is niet alleen naar jezelf toe maar ook naar naasten toe en de mensen die op je pad komen. Niemand is er toevallig, ieder brengt of haalt iets.
Het is veelal ons ego dat reageert en niet ons hart. Mijn opdracht is oa.  andere helpen, ondersteunen en soms letterlijk even bij de hand te nemen. Ik heb vanuit de Goddelijke bron daar voor mee gekregen, nuchterheid, liefde, openheid, voelen en nog veel meer.
Help je een ander, help je jezelf op een ander niveau.

Meerdere kruispunten op mijn levenspad heb ik moeten en mogen ontmoeten.
Ziekte, echtscheiding, misbruik in een brede zin deswoords, mishandeling en nog meer.
Mijn "testemony" is voor mij helder.
Veel mee gemaakt aan ziekte en zeer, maar geen moment alleen gewandeld door deze situaties.
Zelf had ik het niet kunnen door staan, de kracht om door te gaan was sterk, en tot op de dag van vandaag is dat nog steeds zo. Ik wandel niet alleen door het leven heen.
Het waren gebeurtenissen die me hebben gebracht waar ik nu sta in het leven.
Waren ze leuk? absoluut niet, maar niemand van ons vind pijnlijke gebeurtenissen die ons overkomen leuk. Ze hebben mij wel sterker gemaakt, ze hebben me onderwezen en me inzicht gebracht.

Het is dus niet WIE ik ben maar WAT ik aan ervaringen heb opgedaan.
Ik heb het mijn hart niet laten verkillen of te leven naar die ervaringen.
Alles valt en staat hoe je er naar kijkt en wat je er uit haalt om te leren.

Uiteraard heb ik mijn opleidingen gedaan, maar ik coach uit mijn hart, mijn ervaringen, en bovenal mijn calling en naar jouw energie en hulpvraag.

Laten we kijken of ik je kan inspireren en vooruit kan helpen!

Mijn cliënten geven aan dat mijn manier van coachen de situatie waarin je je begeeft inzichtelijk maakt, zo herkenbaar en uit het dagelijkse leven. Het fijne wat ze ervan vinden is dat er raakvlakken liggen wat het vertrouwd maakt, laagdrempelig en het gevoel van erkenning.
Dát is wat ik je ook wil meegeven.
Ik coach niet alleen uit technieken of boeken, of studie,  ben wel direct, daar moet je tegen kunnen.


To the point,  ja dat vraagt van jouw lef!  Met wat van mijn hulp en jouw drive
gaat dat zeker lukken.